Guia ComerçServeis

Nàutica ELCANO, la resposta per als amants de la navegació

La botiga de productes nàutics, Nàutica ELCANO, va néixer l’any 2008 amb l’objectiu de donar un servei complet i de qualitat tant a empreses com a particulars.
No obstant això, la seva experiència al sector es remunta a 1965, quan el seu fundador, Martí Puig, va començar amb la construcció d’embarcacions.

El seu establiment, situat al carrer El Cano, a Port de Pollença, disposa d’una àmplia gamma de ferramenta, electrònica naval, pintura, parament, accessoris i seguretat.

Destaca un gran estoc de recanvis originals i tot el necessari per a un bon funcionament del motor; una secció de ferreteria i tot l’indispensable per a embarcacions de tota mena; així com roba, calçat i elements de decoració.

Després d’anys d’experiència, Nàutica ELCANO es distingeix pel seu tracte personalitzat i la professionalitat dels seus serveis, conseqüència de comptar amb una plantilla entre la qual hi ha mecànics i muntadors especialitzats.

La mar espera impacient als seus mariners, professionals o aficionats. “El client ja té ganes de sortir a navegar” compte Antonia Puig“però encara no podem comptar amb el públic estranger, per això de moment ens centrarem en el client local”.

Aquesta empresa familiar, reobre de nou de dilluns a divendres en horari de 9:00 a 13:300h, i els dissabtes de 9.00h a 13.00h.

Taller: 07:00h – 15:00h

No deixin de visitar la seva pàgina web on trobaran tots l’oferta de productes dels quals disposen.

NAUTICA EL CANO

c/ El Cano, 10, 074570, Port de Pollença

Tel. 971866351

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button