Guia ComerçRestauració

Japan Lab: el plaer d’un sushi únic

Obert de dimarts a diumenge, descata el seu servei de take away

Els propietaris de Japan LabRoberto Perlo i Irene Ferrari, han duit al nostre estimat municipi un racó únic de menjar japonès.

Japan Lab tot està fet a mà, inclús les salses. El xef, Roberto Perlo, intenta respectar la tradició donant-li un toc modern. A més, a l’hora de fer sushi, tracta de venerar molt l’ingredient principal, que en aquest cas és el peix. Per aquest mateix motiu, treballa amb peixos de més de 200 quilos per poder usar la part més grassa de la tonyina o el salmó noruec.

Roberto ha treballat a diversos restaurants de prestigi amb estrelles Michelin a Espanya i a Londres. Ara a Pollença, ha creat una carta donant-li el seu toc personal a tots els plats. A aquesta, trobaràs diferents tipus de sushi, tant crus com cuits i tempuritzats. També hi ha diferents combos pels qui desitgen demanar un menú tancat. Podràs triar des d’una Osaka Mix de catorze peces fins a un Tokio Mix de cinquanta.

Si no ets fanàtic del sushi, també trobaràs altres plats calents japonesos com l’albergínia amb miso, salmó i pollastre teriyaki, llagostí tigre a la tempura o ensalades entre altres receptes delicioses.

A aquest preciós espai actualment hi ha quatre taules per això, es fa molt de servei take away. A més, també podeu demanar servei a domicili a través de l’aplicació mòbil A taula. Tots els envasos són ecològics. Els dimarts i dimecres venen tots els productes frescs de la vitrina amb un 20% de descompte.

No et pots anar del Japan Lab sense provar els seus postres, els quals són una barreja de tradició italiana i japonesa. En primer lloc, el tiramisú de sake i te matxa i, en segon lloc, la deliciosa pannacotta vegana feta de coco i confitura de mongetes vermelles.

També trobaràs diferents cerveses i infusions japoneses, i per als més petits de la casa, compten amb la beguda Ramune; una gasosa molt suau de diversos sabors que és molt popular al Japó i divertida a l’hora de prendre-la pels nins i nines.

Irene Ferrari ens explica que hi ha plats per tots els gustos i s’adapten a tots, ja que també compten amb opcions veganes i d’al·lèrgens.

HORARI ACTUAL:

  • Dimarts, dimecres i dijous de 18.30 a 23.30 hores
  • Divendres, dissabtes i diumenges de 11.30 a 15.00 hores i de 18.30 a 23.30 hores.

JAPAN LAB, c/ Munar, 6 · Pollença

Servei al local i a domicili · 971 94 92 31

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X