Guia ComerçRestauració

El Casinet: cuina mediterrània enfront de la mar

Fa més de 45 anys que Emilio Bovino es dedica al món de l’hostaleria. La seva experiència i coneixement del sector és més que evident i prova d’això és que, des de fa ja més de 20 anys, és l’orgullós propietari del bonic restaurant El Casinet, situat en front de la platja, a Port de Pollença.

El restaurant El Casinet està especialitzat en cuina mallorquina i mediterrànea, comptant en la seva carta amb una gran varietat de plats elaborats amb productes de proximitat.
Dos dels seus plats estrella són el cabrit i la lechona, i en tots dos casos utilitzen per a la seva preparació cabrits i lechonas made in Pollença.
El mateix ocorre amb els plats de peix, ja que sempre que es pot, utilitzen peix de la pròpia badia de Pollença.

Gran èxit tenen, també, la seva paella casolana, els calamars farcits, el xot o el tumbet. La carta de postres també fa les delícies dels comensals, ja que tots ells, igual que la resta del menú, són de preparació casolana.

La música en directe també forma part de l’essència d’aquest fantàstic restaurant, sempre que estigui permès atès a les restriccions per la Covid-19. Quan es permet pots gaudir de les diferents actuacions en directe: una cantant solista, música cubana, un espectacle de guitarra espanyola o un saxofonista interpretant jazz són les propostes musicals de El Casinet.

El Casinet compta amb una espaiosa terrassa, un sala interior amb capacitat per a fins a 80 persones, i un saló privat destinat a la celebració d’esdeveniments amb aforament de fins a 60 persones.

Aquest establiment es troba obert tot l’any durant tot el dia, i a més de desdejunis, menjars i sopars, també ofereixen una gran varietat de cockteles.

RESTAURANT EL CASINET
Passeig d’Anglada Camarasa, 15, Port de Pollença
Telèfon: 971 86 68 18

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button