Guia ComerçRestauracióVídeo

Avui surt eu sol a La Roca

Meravelloses vistes, música en directe, peus damunt l'arena i molt bon ambient

Aquest matí ha sortit el sol a La Roca per il·luminar el que serà un gran dia. Avui migdia torna l’activitat a l’únic xibiu de la platja del Moll per fer-te més suportables els calorosos dies de l’estrany estiu que començam. I la proposta és molt atractiva a la vegada que refrescant. Amb música d’artistes locals i els peus damunt l’arena et pots beure els millors, mojitos, gintònics i sucs de fruita natural.

Tornen amb una àmplia carta, on els entrants i els còctels prenen protagonisme. Però l’oferta va molt més enllà. Es poden assaborir fresques ensalades, pastes, plats de peix i marisc, carns, hamburgueses o pizzes casolanes, entre altres. Recordar que s’hi poden celebrar festes d’aniversari i dinars o sopar per a grups.

Música en directe

Un dels elements diferenciadors i segells d’identitat de La Roca és el bon ambient. Una atmosfera aconseguida amb la màgia de les meravelloses vistes de la badia pollencina, les tonades dels músics locals i la simpatia de l’equip humà que hi treballa. És destacable que cada dissabte hi haurà música en directe damunt la platja.

L’horari de La Roca

Des del xibiu, ens indiquen que aquesta primera setmana obriran a partir de les 12’00 h del migdia. Ara bé, pretenen avançar l’obertura a les 11’00 h més endavant.

Etiquetes
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
Close
X