Guia ComerçRestauració

Can Moixet: Llarga vida als bars de sempre

Can Moixet s'ha guanyat la fidelitat i la simpatia dels seus clients.

Els germans Jose i Jaume porten des de principis dels anys 90 al càrrec del bar Café Espanyol Ca’n Moixet.

Situat a la Plaça Major de Pollença, Ca’n Moixet és un d’aquests llocs on un se sent a gust, com a casa, sens dubte un dels bars amb mes “solera” del poble, referent i punt de trobada per La Patrona.

El tracte pròxim als seus clients és un dels seus punts forts. El fet de ser simplement un bar amb bon menjar, bona beguda i bon servei, sense més pretensions ni floritures, és el que ho converteix en un bar genial.

Ca’n Moixet és aquest tipus de bar al qual la gent ha volgut tornar quan ha acabat el confinament. Asseure’s a la seva terrassa i demanar una cervesa acompanyada del seu fantàstic frit mallorquí. O acostar-se a berenar un cafè amb llet amb unes torrades. O sopar amb una copa de vi i un bon pa amb oli. I que la vida sigui una mica millor.

En un temps en el qual tothom vol ser súper original, súper innovador i super “hipster”, s’agraeix un bar de tota la vida.

Torrades, ous fregits, pa amb oli, snacks de tota mena, hamburgueses, amanides, frit mallorquí, frit de pop, calamars, alitas, croquetes o tumbet són només algunes de les coses que ofereixen en la seva carta. Per cert, el tumbet és una de les seves tapes estrella.

Desdejunis, berenars, menjars, cafès, cerveses a mitja tarda o sopars. Ca’n Moixet està obert durant tot el dia. La seva clientela és fixa i al mateix temps variada. En les seves taules es barregen els veïns del poble amb els turistes que arriben al llarg de l’any. I tots repeteixen.

És evident que Ca’n Moixet s’ha guanyat la fidelitat i la simpatia dels seus clients. “Després del confinament la gent ha respost molt bé. Entre setmana estem una miqueta més tranquils, però els caps de setmana la cosa s’anima. Estem contents” diu, satisfet, Jose.

BAR CAFÉ ESPANYOL CA’N MOIXET
Plaza Major, 2 – Pollença
Tel. 971 53 42 14

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X