AllotjamentGuia Comerç

Nord Villas Pollensa, una aposta segura

Clients i propietaris quedaran completament satisfets amb el tracte i els serveis

Fundada fa 10 anys, Nord Villas Pollensa és una empresa jove i familiar.

En aquest vídeo, Xisco Torres, gerent i soci, ens explica els inicis i el recorregut d’una empresa que ha anat creixent i consolidant-se en el sector de la immobiliària.

Nord Villas Pollensa ofereix als seus clients una àmplia gamma de viles privades, xalets i apartaments, especialment a la zona nord de l’illa.
El seu excel·lent i cuidat servei la converteixen en una aposta segura tant si desitja posar en lloguer el seu habitatge, com si està cercant un lloc per a gaudir d’uns dies de vacances.

Des del seu departament d’atenció al client, disponible 24h, es faran càrrec i solucionaran qualsevol incidència que pugui haver-hi.
Per descomptat, les reserves i consultes de qualsevol tipus es duran a terme a través del departament comercial.

En Nord Villas Pollensa es treballa, o bé amb contractes d’ocupació o per garantia. De tota la gestió i tracte directe i personalitzat amb els propietaris s’encarrega el departament de contractació.

Per descomptat, un altre dels serveis oferts per a clients i propietaris és el del manteniment i neteja de les propietats i viles, tant de l’interior de la casa, com del jardí o la piscina.

Actualment, a través de la seva pàgina web, podran trobar interessants promocions per al lloguer vacacional al llarg d’aquest estiu 2020.

Podran contractar, també, una gran varietat de serveis extres: lloguer de cotxes, reserves de taxis, trasllats privats, contractació d’excursions, lloguer de vaixells, massatges o simplement parament extra perquè la seva estada sigui inoblidable.

NORD VILLAS POLLENSA

C/ Lorenzo Cerdà, 7 – Pollença
Tel. 971530833
Email: info@nordvillas.com

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button