AlimentacióAllotjamentGuia ComerçRestauració

Restaurant Llenaire: el plaer de la tranquil·litat

Dia 1 de maig reobre les seves portes

Situat en un dels emplaçaments més meravellosos de l’illa, amb unes espectaculars vistes a la mar, el Restaurant Llenaire és un oasi de tranquil·litat.

El Restaurant Llenaire forma part de l’Hotel Llenaire, propietat de la família Pizà Colom. Alejandro Ríos Altolaguirre, encarregat de tot el departament de Relacions Públiques, ens explica que la terrassa del restaurant té una cosa especial que no es pot explicar, però que enamora “és un lloc fantàstic, tranquil i exclusiu, en el qual et pots quedar assegut 5 hores mirant a la mar”.

Els seus plats representen la cuina tradicional espanyola amb tocs moderns. A les seves elaboracions s’utilitzen sempre productes de primera qualitat triats de la seva pròpia horta: tomàtigues, alvocats, pastanagues, cebes…
El mateix ocorre amb els seus famosos plats de xot de Llenaire, crescuts a la seva pròpia finca.

Disposen, a més de plats a la carta, d’un menú degustació format per entrant, primer i segon plat, postres, vi i cafè.

Per descomptat tenen a la disposició del client, opcions veganes i vegetarianes, així com preparacions específiques per a celíacs, intolerants a la lactosa, etc.

Un total de 15 treballadors (entre cambrers, personal l’hotel i del camp) permeten oferir un servei exclusiu, curat i personalitzat a cadascun dels seus clients.

Els plats són a càrrec de la xef mallorquina Maria de la Mar Rosselló, natural de Pollença, que posa el seu toc personal a cadascuna de les seves preparacions.

Alejandro Ríos, ens explica, a més, que estan molt pendents del compliment de totes les mesures higièniques i controlant molt la distància de seguretat entre les diferents taules, la qual cosa atorga un extra en tranquil·litat per als comensals.

El restaurant s’obri l’1 de maig i tendran la cuina oberta de 12 a 16 hores. A més, si les mesures contra la Covid-19 ho permeten, a partir del 15 obriran l’hotel.

RESTAURANT LLENAIRE
Camí de Llenaire Km.3.8 – Port Pollença
Tel. 971535251 (reservar prèviament
)

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button