Site icon Som Pollença

‘Establiments Històrics de Pollença de més de 75 anys’: el llibre que ret homenatge a 25 negocis del municipi

El llibre Establiments Històrics de Pollença de més de 75 anys es va presentar aquest dijous a Can Llobera en presència del regidor de Comerç, Miquel Llobeta; l’autor del llibre, Toni Traveria; el fotògraf, Jaume Gual; el maquetador, Toni Bauzà, i l’impressor, Carlos Álvarez. L’objectiu d’aquest projecte ha estat retre homenatge als 25 negocis de Pollença que han perdurat després d’almenys 75 anys i tenir-los recopilats en un sol exemplari.

A més, aquest llibre es lliurarà com a ofrena a qualsevol consistori que visiti Pollença, perquè pugui conèixer la història del comerç del municipi. Més endavant, l’Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local de l’Ajuntament, Priscila Seguí, farà un cicle pels centres educatius amb per donar visibilitat al que eren, són i seran tots aquests establiments.

Per la seva part, Toni Traveria va agrair als 25 negocis la seva col·laboració desinteressada i la seva predisposició a ajudar. En aquesta línia, també va reconèixer la labor de l’autor del pròleg, Pere Sales, qui ha fet un retrat de l’evolució de la societat pollencina i mallorquina. Amb tot, el batle de la localitat, Andrés Nevado, va donar les gràcies per la involucració de tot l’equip en aquest projecte que és “un sentiment”.

Exit mobile version