Guia ComerçModa i Complements

Grup Siroco, vestint famílies des de fa 55 anys

Fa cinquanta-cinc anys Miquel Perelló i Margalida Cànaves van obrir una botiga de roba al Port de Pollença amb el nom de Lina, a poc a poc van anar obrint més botigues amb noms diferents, de les quals, a dia d’avui en queden cinc: Siroco, Cloe, Anuma, Elimar i Peca, repartides entre Pollença i el Moll. Fa ja uns quants anys que les tendes estan en mans dels fills de Miquel i Margalida, els tres germanes Biel, Jaume i Juana Maria amb l’ajuda de Kika Vila.

L’estil de les cinc tendes és similar, però a cada una hi ha coses diferents. A Cloe, Siroco i Anuma hi tenen sabates, roba i complements, i a Elimar i Peca hi tenen també roba per infants. Es podria dir que poden vestir a tota la família.

El concepte que defineix les seves tendes seria roba casual, del dia a dia, però amb un toc més elegant, un estil entre clàssic i de tendència que fa fàcil que et vegis bé amb les peces més còmodes.

Ens encanta assessorar els nostres clients segons les seves necessitats, la roba còmoda no té el perquè ser avorrida, nosaltres tenim roba i complements perquè et sentis a la moda sense complicacions.”

Tant si cerques unes sabates per a una festa com unes esportives per anar a caminar ho trobaràs a alguna de les seves tendes, i segurament hi podràs sortir amb la bossa i la bufanda a conjunt.

Hem vestit a famílies senceres i a diferents generacions, no hi ha res més important per a nosaltres que la confiança dels nostres veïnats”

CLOE

Ctra. Formentor, 17, Port de Pollença

Tel. 971867507

ELIMAR

Ctra. Formentor, 15, Port de Pollença

Tel. 971866307

SIROCO

Via Pollentia, 3, 07460 Pollença

Tel. 971533104

ANUMA

 C/. Philip Newman, 18, Pollença

Tel. 971530452

PECA

Passeig Saralegui, 120, Port de Pollença

Tel. 971866691

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button