Guia ComerçServeis

Llobera llar i decoració, fan de la teva casa la teva llar

M.Virtudes Sánchez i Jeroni Llobera són els propietaris de Llobera llar i decoració, una botiga amb tot el que necessites per a vestir casa teva de cap a peus. Aquest mes de març fa disset anys des de la seva obertura, al local que fa cantó del carrer Cecili Metel amb la Via Argentina, un local que, a poc a poc amb els anys, ha anat ampliant l’espai.

Una recerca exhaustiva per catàlegs, workshops i fires fan que a Llobera hi hagi decoració, mobiliari, tèxtil de la llar, utensilis de cuina, fragàncies, disseny i molt més, tot passat per l’exquisit gust de la propietat.

“Quan més gaudim és quan un client ens demana consell i podem ajudar-lo a fer d’aquell raconet de casa seva el seu nou lloc especial preferit”

Aquest gust és el que fa d’aquesta botiga de decoració un lloc especial, diferent, on pots trobar coses útils alhora que estiloses i de disseny a preus raonables. Un joc de tè, un davantal divertit, un sofà còmode, una manta calenteta o un aroma que faci que ca teva tengui una olor especial.

Tant si cerques un regal original com si et vols autoregalar a tu mateix pots descobrir aquí de tot per casa teva i, sempre que ho necessitis, amb l’assessorament del personal que busca adaptar-se al teu gust, a les teves necessitats i a la teva butxaca.

LLOBERA LLAR I DECORACIÓ

Via Argentina, 19, 07460 Pollença, Illes Balears

Tel. 971532081

https://www.facebook.com/lloberallarideco/

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back to top button
X