Guia ComerçServeis

Cuin Hogar, la teva cuina serà el centre de la casa.

El 1986 Toni Segura i Joana Serra van obrir aquest negoci del Port de Pollença que està actualment en mans dels seus fills Toni i Gabri i hi atén la filla, n’Aina. Des dels inicis la tenda ha seguit un camí estable i uns principis clars, fer cuines, banys i vendre electrodomèstics, tot de qualitat, de disseny punter i a preus raonables.

Ja sigui perquè vols renovar la teva cuina o per obra nova aquí no només te la posaran, sinó que a més a més t’assessoraran perquè sigui el més funcional possible, amb els millors materials, adaptat al teu pressupost i que quedi del teu gust, perquè es converteixi realment en la cuina que somiaves.

“La cuina és com el cor de la casa, sempre encesa, allà on es reuneix la família i on es prepara el menjar, ha de ser un lloc especial.”

Han arribat a fer cuines per a edificis de pisos sencers i han fet banys per a les casetes més antigues i humils, res no és prou repte, el que és important per ells és que el client quedi content i no tengui problemes tengui el pressupost que tengui.

Si et planteges canviar la cuina quedes convidat a veure el mostrari de marbres i altres elements que són una autèntica meravella.

CUIN HOGAR

Carrer del Llevant, 44, 07470 Port de Pollença, Illes Balears

Tel. 971866313

https://www.facebook.com/seguraserra.cb

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button