AlimentacióGuia Comerç

L’hortet, qualitat en el producte, en el menjar i en el tracte.

Asunción, Conchi, Asunsció y són les propietàries de les botigues l’Hortet, una situada al carrer de l’Horta l’altre a Cecili Metel. La primera porta oberta des de 2015 i la segona, que es diu l’Hortet de l’entrada té ara vuit mesos. 

Ambdues botigues ofereixen productes d’alimentació, de la llar, fruita i verdura fresca, congelats, pa i altres productes de forn del forn El Molí i menjar per a emportar que fa Paqui, la cuinera.  

Destaquen per la qualitat dels seus productes, entre els quals n’hi ha una gran quantitat que són de proximitat i ecològics. També ofereixen productes internacionals i sense gluten.

Si més no, si hi ha una cosa per la qual destaquen, és per l’assortiment de menjar per emportar-se. Pollastres a l’ast, paelles els diumenges i una varietat de plats preparats diàriament per una cuinera que els prepara de manera cassolada completament. Slow food llesta per a dur a casa, de qualitat, a preus populars i que van variant perquè sempre hi hagi alguna cosa que t’encanti, amb opcions veganes i vegetarianes també.

“Ens agrada quan la gent que s’emporta menjar torna i ens diu que van gaudir de menjar, que els recordava a les pilotes de la padrina o a la paella del seu pare, és quan realment sabem que feim les coses bé”. 

A més de la qualitat del producte el que atreu d’aquest colmado familiar és el tracte proper, simpàtic i personal de les propietàries que si mai els fas una visita, sabran com ajudar-te i assessorar-te.

L’HORTET

Carrer de l’Horta, 82, 07460 Pollença

Tel. 871236427

L’HORTET DE L’ENTRADA

Carrer de Cecili Metel, 78A, 07460 Pollença

Tel. 662107944

https://www.facebook.com/Lhortet-de-Lentrada-Pollen%C3%A7a-110083111369083/

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button