AlimentacióGuia Comerç

Magatzem Cànaves, alimentació, vins i licors i tracte familiar

Les germanes Mayte i Joana Cànaves Esneñat són les propietàries d’aquesta botiga de la Via Pollentia, 14. Aquest comerç el va obrir el seu pare l’any 1965 i des de llavors no han canviat mai de local.

Aquí hi podràs trobar fruites i verdures, productes d’alimentació, de neteja i un gran assortiment de vins i licors, sent aquesta la seva especialitat i que disposa d’una selecció de tota classe de vins, des de mallorquins fins a uns altres de nom internacional. Igualment, també disposa d’un servei de distribució pels principals negocis del municipi.

A més, també pots trobar altres tipus de productes com fruites i verdures fresques. I, per si no fos prou, tenen un servei a domicili per dur la teva compra directament a la porta de casa teva.

Cert és que és difícil lluitar contra els grans supermercats, però a Cànaves Ensenyat tenen tot el que necessites pel dia a dia per poder ajudar a combatre aquesta lluita del petit comerç local.

“El que més ens agrada és veure com la gent torna cada dia i aposta per nosaltres en lloc d’anar a les grans superfícies”.

A més a més aquest negoci col·labora amb l‘alimentació saludable dels més petits de casa entregant fruita fresca als nins de l’escoleta Voliaina cada dimecres.

MAGATZEM CÀNAVES

Via Pollentia, 14. 07460, Pollença.

Tel. 971530688

https://www.facebook.com/MagCana/

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button