Guia ComerçModa i Complements

Kargo shop, tendència i sostenibilitat amb un tracte immillorable

Javier Vidal i Cristina Samarini són els propietaris de Kargo Shop, una botiga de roba i complements per home i dona del Port de Pollença.

Kargo Shop porta en marxa més de 20 anys i han arribat a ser tres botigues. Actualment roman oberta tot l’any la del carrer de Formentor número 20, que ofereix roba casual sport de les marques Vero Moda per dona i Only and Sons per home. Són els únics representants de Vero Moda al nostre municipi, una marca danesa que forma part del tercer grup de ventes més gran d’Europa, Bestseller, que es regeix pels principis de la sostenibilitat, treballant amb teixits orgànics i emprant tècniques respectuoses amb el medi ambient i les condicions humanes.

A més a més si tant un com l’altre t’assessoraran amb un tracte de deu.
“El que més ens agrada és ajudar a trobar aquella peça que et fa sentir especial per a dia a dia. Una jaqueta, uns pantalons, o una camisa que no et vols llevar mai, que hi diu bé la qualsevol ocasió.”

Sigui per un mateix o per a regalar segur que aconsegueixes el que cerques d’una qualitat superior a preus raonables per a tothom.

“Abans teníem preus més elevats amb marques diferents, però hem anat depurant i cercant fins a quedar-nos amb aquestes dues firmes que representen a la perfecció allò que volem vendre, moda còmoda, amb estil i a preus populars.”

KARGO SHOP

Carrer de Formentor, 20, 07470 Port de Pollença, Illes Balears

Tel. 971867263

http://kargoshop.blogspot.com/

https://www.facebook.com/KargoShop

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back to top button
X