Guia ComerçModa i Complements

Aura, a la moda sense perdre comoditat

Marilen Martorell Cerdà és la propietària d’aquesta botigueta de roba de dona i nins situada a la Plaça de Ca les Monnares.

Aura fa trenta anys que funciona i, a la llarga de la seva trajectòria ha sabut evolucionar amb el temps i les modes. “Cada temporada és com un nou inici, ens adaptam a les tendències, però sense perdre de vista allò que no passa moda ni les comoditats.”

A l’estiu hi podràs trobar vestits fresquets, camisetes i el seu punt fort que és la roba de platja, banyadors i biquinis. A l’hivern ofereixen una gran diversitat d’abrics, jaquetes, roba de punt, pijames, llenceria, complements, roba de bebè i molt més.

La qualitat de les peces de roba molts cops fa costar de creure els preus, que sempre intenten que siguin assequibles per arribar al públic més ampli possible. “Tenim de tot per tots els gustos”.

A part de la qualitat del producte el que destaca a Aura és la qualitat del tracte humà que fa que anar a comprar allà sigui com anar a visitar una amiga que t’ajuda a triar allò que millor et queda.

AURA

Plaça de Ca les Munnares n.2

Tel. 971 53 22 37

https://www.facebook.com/aurapollensa/about/?ref=page_internal

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button