Guia ComerçServeis

Micer Studio, Pollença en imatges

Fotografia, vídeo, disseny i molt més

Micer Studi és una empresa jove amb una llarga trajectòria en el sector de la fotografía, vídeo i disseny visual. Ofereixen serveis de fotografia fixa, produccions audiovisuals, fotografia aèria amb drone, fotografia 360º per tenir una experiència en viu del lloc que es vulgui donar a conèixer. Treballem tant per al sector d’empresa; turístic (hotels, cases de vacances, restaurants, petit comerç), arquitectura, producte, esdeveniments d’empresa, com per al sector privat (casaments, batejos i comunions), book familiars, embaràs, joves i nens.

“Oferim serveis integrals d’imatge visual. A Micer abordem cada comanda, projecte o petició de forma individual i personalitzada. Estudiem cada encàrrec cercant la millor opció per a tu o el teu projecte.”

Al carrer Sant Isidre de Pollença trobràs la seva petita botiga al detall, on ofereixen serveis d’impressió en petit i gran format, emmarcacions a mida, productes per a personalitzar, marcs i àlbums. Servei de fotografia dni i altres documents oficials. Traspàs de pel·lícules i fotografies a format digital.

Disposem d’un banc d’imatges amb seixanta anys d’història tant per a ús publicitari i/o editorial, com per a ús privat. A més complementem la fotografia amb serveis de disseny on podem ajudar-te a definir la teva imatge de marca, impressió i acabats gran format.”

També treballen l’àmbit de la fotografia personal ens dediquem a les sessions per a esdeveniments (casaments, batejos i comunions), sessions familiars, nadons, nens, embaràs, boudoir i retrat a qualsevol edat.

“Comptem la vostra història en imatges per així ajudar-vos a crear història. A més a l’estar habituats us assessorem i donem suport perquè us sentiu còmodes, segurs i pugueu gaudir del moment i la sessió.”

MICER STUDI

c/Sant Isidre, 13A, 07460, Pollença

Tel. 971530346

https://www.micerevents.com/

https://www.micerstudio.com/

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X