Guia ComerçModa i ComplementsServeis

L’Ull Viu, trenta anys de fantasia

Aquest bonic comerç fa trenta anys és a Pollença i els seus propietaris Antònia Borràs Corró i Vincent Fouillat des del primer dia intenten ser fidels a la idea inicial de tenda de joguines, llibreria, regals originals i premsa.

“A la llarga d’aquest recorregut hem ampliat amb diferents espais, fins i to n’hi ha un dedicat a Teixits Vicenç”.

Al segon pis s’hi troba la part de llibreria, on hi ha llibres de tots els gèneres. Hi ha llibres de Mallorca i de les Illes, de gastronomia, art, fotografia, excursionisme, poesia… a més s’hi poden trobar els llibres clàssics, les novetats més punteres i els famosos best-sellers, com també una àmplia secció de literatura infantil i juvenil, tot hi és tant en català com en castellà. Si, així i tot, no aconsegueixes el que busques també treballen per encàrrec.

“Ens agrada posar cura al tracte amb els nostres clients, amb la presentació del producte a la botiga i estar al dia de què passa a través del nostre vistós aparador.”

Per la part de jogueteria cerquen sempre el millor producte i el més innovador combinant-ho amb els clàssics. També s’hi pot trobar joguines didàctiques de fusta i joguines de llauna … “Tenim passió pels robots de corda.”

Les pepes i peluixos són d’origen nacional i hi ha sempre una bona selecció de cotxes a escala i un sostre ben ple de mòvils. Pels apassionats dels jocs de taula hi ha els clàssics de tota la vida com també els més originals i actuals.

“També ens agrada col·laborar en projectes de solidaritat en la venda dels seus productes.”

Sense cap mena de dubte es tracta d’una miscel·lània de fantasia on un sempre troba allò que busca, i a més a més estan oberts tot l’any.

L’ULL VIU

Carrer d’Antoni Maura, 7, 07460 Pollença, Illes Balears

Tel. 971530132

https://www.facebook.com/LUll-Viu-291268808827/

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button