AlimentacióGuia Comerç

Carnisseria Ca na Fina: “cercam la màxima qualitat per al client”

Fa uns mesos que al carrer Dones de can Sales, 5, de Pollença hi regenten una carnisseria, Ca na Fina. Amb un llarg recorregut i experiència dins el sector càrnic i amb altres establiments oberts a l’illa, ofereixen una àmplia oferta en carns i productes gourmet, així com també servei a domicili.

A la Carnisseria Ca na Fina, tenen un horari de dilluns a divendres de 8.30h a 14h i de 17h a 20.30h, mentre que el cap de setmana només romanen oberts al matí: el dissabte de 8.30h a 14h i el diumenge de 9h a 14h.

Dins la gran varietat de carns, la major part és gènere mallorquí, però també s’hi podrà trobar ternera gallega o ternera iruki, així com altres tipus de carns i de diferents llocs de procedència. Compten també amb pernil salat ibèric o d’aglà (“bellota”) i, a més, amb un tallador de pernil especialitzat, en Rafael.

En aquest nou comerç, no només trobaràs carn, sinó també una amplia gama de productes elaborats de forma casolana o altres productes gourmet com ara formatges de tot tipus, diferents varietat de farines, confitures i mel casolanes, o una àmplia gama de vins.

Pel que fa al servei a domicili, s’exten no només a Pollença, sinó que també arriba fins al Port de Pollença, Alcúdia i Port d’Alcúdia. A més, hi ha la possibilitat de servei a iots o barques particulars a ambdós ports anteriors.

Esperem donar el millor servei possible als veïns de Pollença i obtenir així una bona resposta. El que més ens importa és oferir una bona qualitat a través dels nostres productes, més enllà del preu

CARNISSERIA CA NA FINA
Carrer Dones de Can Sales, 5, Pollença
Telèfon: 871 50 43 79

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X