EsportsGuia ComerçServeis

Vital Esport obre les seves portes

Es pot visitar durant tot el dia d'avui per tal d'evitar aglomeracions

Avui 9 de gener, te lloc la inauguració de Vital Esport, situat al C/ Bisbe Desbach, 20, de Pollença. Per tal d’evitar aglomeracions i poder mostrar el nou centre a tothom que s’hi vulgui apropar, estarà avui obert durant tot el dia, de 9h a 13h i de 16h a 20h, per convidar als presents a una copeta i conèixer l’espai i tot el que ofereix.

Es tracta d’un centre esportiu regentat per Sergio Gòmez que compta amb distintes modalitats dins el món de l’esport: des d’entrenament personal, fins a sessions en grup, passant per classes per als més petits o d’un caire més professional.

El catàleg és ampli, amb condició física suau, cross training kids, entrenament en suspensió, cross training, entrenament de força i resistència muscular, entre molts d’altres que podràs descobrir en una primera classe gratuïta.

Per saber més informació i conèixer les seves ofertes, podràs fer-ho a partir d’avui, visitant Vital Esport o posant-te en contacte amb el seu equip a través del telèfon 683 531 419, el seu email vital.salutibenestar@gmail.com o a les seves xarxes socials.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button
X