Guia ComerçRestauració

La Cantina: de marisc fresc fins a les tapes més casolanes

Un restaurant on trobaràs el millor de la mar i les millors tapes tradicionals

Ja han passat tres anys des que el grup Embat gestiona La Cantinal del Moll, convertint aquest petit local en un referent de la gastronomia al Moll. Al cap davant d’aquest local trobam Alex Apaolaza, cuiner pollencí, que juntament amb Nassira i Cinthia ens ofereixen una carta on destaquen les tapes i racions casolanes, els arrossos i una seleció de peix i marisc fresc. Amb el pas dels anys, aquest petit local s’ha convertit en un referent de la gastronomia al Moll.

Els dimarts i divendres per 27,50 euros ofereixen un menú de llamàntol amb ous fregits i els dissabtes es el torn del llom alt de “cebon”. Aquests menús tenen una gran acollida entre el públic local i estranger de la zona.

Cal destacar la professionalitat de Cristian com a cap de sala i del seu equip format per Biel, Luciana, Anahí i Mike, els quals sempre vos atendran amb els seus millors somriures. La seva privilegiada terrassa amb vistes cap al Port de Pollença, respira una ambient mariner.

La Cantina és un lloc ideal per a prendre una copa i compartir unes tapes amb amics i gent de la mar.

615 89 64 29

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X