Guia ComerçRestauració

Llagosta fregida i la mar als teus peus

El restaurant familiar Cala Barques porta 3 dècades oferint els seus millors serveis

Gaudir d’un bon menjar o sopar amb les espectaculars vistes a la platja de Cala Sant Viçent és possible al Restaurant Cala Barques.
Situat a tan sols 5 metres per damunt de la platja, aquest espectacular restaurant porta ja 33 anys oferint els seus serveis a locals i turistes.

Al seu càrrec està Miguel Antoni Cerdà Sastre, que des de fa 3 anys ha agafat el relleu al seu pare al capdavant del negoci.

Si els preguntem sobre els seus plats estrella ho tenen clar: “tenen molt èxit tant la llagosta fregida amb patates com el gall i el caproig”. Un altre dels seus grans èxits culinaris és l‘arròs de a bord, en el qual primer es menja el peix i les patates bullides i a continuació l’arròs caldós.

La seva espectacular terrassa amb vista a la mar, juntament amb la sala interior té capacitat per a fins a 75 comensals, però és preferible acudir amb reserva prèvia.

Aquest restaurant familiar s’enorgulleix d’usar productes propis i de proximitat, així com d’oferir un tracte impecable a cadascun dels seus clients.

Després de les noves reformes realitzades a l’establiment, el Restaurant Cala Barques s’ha convertit en un lloc de visita obligada per a tots aquells que sàpiguen gaudir de les coses bones de la vida.

Plaza Aloy, S/N – 07469 Cala Sant Vicenç, Telefon +34 971 53 06 91

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X