Guia ComerçServeis

Neteja sostenible de la mà de Net i Posat

Aquesta bugaderia suposa una alternativa a la rentada en sec

Segons les darreres informacions, la neteja en sec podria prohibir-se l’any 2021 pel fet que, per a dur-la a terme, s’utilitza percloroetileno, un dissolvent molt utilitzat però que, no obstant això, pot contenir components cancerígens.

Net i Posat sorgeix com a alternativa a la neteja en sec. Es tracta d’una petita bugaderia per a peces wet cleaning, que disposa de fins a set tipus de programes de rentada diferents pensats per a ajustar-se a les necessitats de cada client.

Els seus mètodes de neteja són biodegradables i cuiden del medi ambient, la qual cosa suposa un compromís amb l’entorn i amb un estil de vida sostenible i responsable.
Després de realitzar tots els cursos necessaris, l’empresa Net i Posat està completament qualificada per a realitzar el servei wet cleaning tant a empreses com a particulars.

La seva professionalitat els permet realitzar rentades de tota mena de roba indistintament del teixit: vestits de núvia, alta costura, materials delicats com la seda, pell sintètica, llana, etc…

Així mateix, també ofereixen els seus serveis per a empreses duent a terme tot el procés de recollida, desinfecció i neteja del material téxtil.

Disposen de preus tancats tant per a particulars com per a empreses, i ofereixen, a més, serveis específics per a persones de risc o amb problemes de mobilitat.

NET I POSAT
C/ Cecili Metel 104 baixos – Pollença
Tel. 971 543819 / Email. netiposat@gmail.com
Horari. 09.00h a 20.00h (tot l’any)

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X