Guia ComerçRestauració

Paelles i cuina mallorquina a Ca’n Panxo

Javier Ronsino i Fernando Michell són els nous socis que es troben al timó del mític restaurant Ca’n Panxo.

Des d’el mes d’octubre passat, aquest parell d’amics, van decidir fer-se amb el traspàs d’un local que porta funcionant des de 1964 i donar-li una nova vida, tornant als seus plats tradicionals.

Però com tots sabem, una pandèmia mundial anomenada COVID-19 va parar al món sencer i molts negocis, nous i antics, van haver d’aturar la seva activitat o posposar, com ha ocorregut en aquest cas, la seva obertura.

Finalment, a mitjans de juny van poder obrir les seves portes i començar a donar-li forma aquest somni que s’havia quedat en pausa temporal.

Javier, per part seva, porta 20 anys dedicant-se a la cuina. Tota una vida darrere els fogons. La seva àmplia experiència i trajectòria li permeten cuinar perfectament una gran varietat de plats típics de la gastronomia mallorquina.

La carta de Ca’n Panxo és un homenatge tant a la mar com a la cuina tradicional: paella, frit, sépia, llom amb col, calamarsons, lluç confitat en salsa verda…

De moment, i a l’espera de l’arribada dels primers turistes, la resposta dels comensals locals està sent bona, encara que com ells mateixos afirmen “encara és aviat”.

Ca’n Panxo compta amb una fantàstica terrassa amb capacitat per a unes 30 persones, i amb un saló interior amb un aforament per a 24 comensals. Està obert de dimarts a divendres només els vespres i dissabtes i diumenges en un horari de 12.30h a 15.30h i de 19.00h a 23.30h.

També pots realitzar, prèviamente, una reserva, telefonant al 971866356.

CA’N PANXO
Carrer de la Verge del Carme, 6 – Port de Pollença

Tel. 971866356

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X