Guia ComerçRestauració

Pony Pisador, el bar de la gent

Amics i veïns es reuneixen des de fa 11 anys en aquesta mítica cafeteria

L’any 2008 va estar marcat per una forta crisi econòmica i laboral. No obstant això, hi ha persones que davant les adversitats, es creixen, miren al futur i decideixen reinventar-se i construir, amb esforç i il·lusió, el seu propi camí.

Aquesta és la història de Francisco José Cuadrado i Jose Luis Márquez, amos del mític bar pollencí Pony Pisador.

Corria l’any 2009 quan Pony Pisador va obrir les seves portes per a prestar els seus serveis a tots els veïns de la zona i, des d’aquest moment no han deixat de treballar. “Ens ha anat molt bé, tenim molta feina” afirma Jose Luis.

Pony Pisador és un bar de i pel poble. És el bar de la gent. És el lloc on reunir-se amb els amics. Pony Pisador no té aires de grandesa ni li interessa tenir-los, al bar cafeteria Pony Pisador el que li interessa és que la seva clientela es trobi a gust i que es sentin com a casa.

La seva terrassa, amb aforament per a unes 24 persones aproximadament, és un centre neuràlgic per a amics i veïns. Allà es reuneixen els pescadors per a explicar com els ha anat el dia mentre es prenen una cervesa freda, amb la seva escuma ben tirada, i servida amb tot l’afecte i la complicitat dels quals porten ja 11 anys atenent-los tal com a ells els agrada.

Els diumenges hi ha “alitas” per a dur. La resta de la setmana l’oferta gastronòmica és senzilla, entrepans i desdejunis per a acompanyar al cafè.

Els que passen per davant de l’establiment poden pensar que els seus amos mai descansen: de dilluns a diumenge, de 06.30h a 23.00h, i sempre amb un somriure. Sempre a l’espera de la seva gent, dels seus clients, d’aquesta família que s’ha anat forjant amb els anys i que són el veritable esperit d’aquest autèntic i genuí bar de poble.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
Close
X