AlimentacióGuia Comerç

Aigua a domicili amb AQUA-K-SA

El repartiment a domicili es farà els mateixos dies que el del butà

Anar al súper, al mercat, treure a passejar al ca, recollir als nins del col·legi, fer una mica d’esport, tirar els fems, netejar la casa… si ens parem a pensar-ho el dia a dia ens té bastant ocupats i ocupades. Però algunes empreses han nascut per a fer-nos una miqueta més còmoda la vida.

Un bon exemple és AQUA-K-SA. Aquesta petita empresa t’ofereix un servei tan simple com còmode i efectiu: el repartiment d’aigua potable a domicili.

Oblida’t de tornar carregat del súper amb 2 garrafes o amb un pack d’ampolles d’aigua. La vida pot ser molt més senzilla.

El funcionament és molt simple, només cal posar-se en contacte amb l’empresa i una vegada a la setmana et portaran fins al teu domicili (treballen tant amb empreses com amb particulars) l’aigua que necessitis. Exactament igual que el que fem amb les bombones de butà.

Després de la primera comanda, passaràs a formar part de l’agenda de AQUA-K-SA i oblida’t d’haver de tornar a carregar amb garrafes!

És una solució ideal per a persones majors o simplement per a qualsevol amb una circumstància personal la qual no el permeti carregar amb pes, ja sigui per un problema de mobilitat, una lesió, etc.

AQUA-K-SA realitza un doble servei, a més de portar-te l’aigua, en el format que el tu vulguis, fins a la teva pròpia casa, també s’emporta les garrafes o ampolles ja utilitzades per al seu posterior reciclatge.

AQUA-K-SA treballa en tota la zona del nord de l’illa: Alcudia, Port de Alcudia, Muro, Platges de Muro, Ca’n Picafort, Son Serra, Cala Sant Vicent, Búger, Campanet, Pollença i Port de Pollença.

Per a sol·licitar els seus serveis només has de posar-te en contacte amb Nicolás al 722 131376.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
Close
X