Guia ComerçServeis

Funerària Balear Nort: confiança i tranquil·litat

Funerària Balear Nort ofereix els seus serveis a tota la zona de Pollença i Port de Pollença.

Toni Moreno, que porta 5 anys al capdavant de la seva gestió, s’encarrega d’oferir amb la major professionalitat i serietat possible, totes les facilitats perquè els que s’hagin d’enfrontar a aquest dur tràngol ho facin amb tota la tranquil·litat possible.

Funerària Balear Nort treballa amb totes les companyies d’assegurances del mercat, per la qual cosa ells seran els que s’encarregaran de gestionar tots els tràmits.

Entre els seus serveis també es troben les repatriacions nacionals i internacionals, així com la incineració, els trasllats des de qualsevol hospital de Mallorca, les pompes fúnebres, els embalsamaments i el servei de floristeria a domicili.

Per a Funerària Balear Nort, el més important és oferir la confiança necessària que es requereix als moments més difícils.
El seu llarg recorregut en el sector els atorga una sòlida experiència a l’hora d’ajustar els seus serveis a les necessitats de cada família, adaptant, per exemple, el pressupost.

A més, a Funerària Balear Nort disposen d’una moderna flota de vehicles equipada i condicionada per al trasllat funerari.

Per a més informació o per a sol·licitar un pressupost sense compromís, poden trucar al seu telèfon 615368377.

FUNERÀRIA BALEAR NORT

Email: s.f.balearnort@hotmail.com

Tel: 615368377 / 615368377

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button