Guia ComerçServeis

Flors i Cosetes: decoració, flors i assessorament

El servei de lliurament a domicili és totalment gratuït.

Les flors ens acompanyen sempre. Des del naixement fins a la mort. Les utilitzem per celebrar, per a sorprendre, per a acompanyar, per a dir el que no aconseguim dir amb paraules.

Esperança Moreno va obrir fa un any, el 3 de maig i des de llavors, no han deixat de treballar.

“Fem de tot: rams, centres, decoració per a esdeveniments, noces, comunions, decoració per a restaurants, hotels… de tot. Si algun client vol alguna cosa, ella mai diu que no, i fa tot el possible per a aconseguir-ho.”

Si bé treballen amb flors de temporada, l’existència d’hivernacles facilita el seu treball a l’hora de trobar exemplars menys comuns.

Però en l’ampli i fascinant món de la floristeria no tot és vendre flors i aconseguir el que els clients demanin. En moltes ocasions, el servei d’assessorament és més o igual d’important.

En Flors i Cosetes sabran aconsellar-li sobre aquest tema. Potser la flor triada per un client no sempre és la més recomanable per al que necessita. Per exemple, hi ha plantes que tenen un significat concret, hi ha unes altres que requereixen unes cures específiques i hi ha unes altres que són extremadament delicades.

Destacar, a més, que el servei de lliurament a domicili és totalment gratuït.

En Flors i Cosetes són molt conscients de la situació econòmica a la qual s’han quedat moltes persones arran de la crisi de la COVID-19, per aquest motiu, també ajuden els seus clients a ajustar els seus pressupostos sense haver de renunciar al bon gust. “En aquests temps volem ajudar oferint alternatives que s’adapten a la realitat de cada persona” comenta Moreno.

Flors i Cosetes també una petita secció de decoració, complements per a la casa i aromateràpia amb encèns i espelmes perfumades. A més a més, treballen, per encàrreg els minerals naturals.

FLORS I COSETES

C/ Tito Citadini, n.1, Pollença

Tel: 616 611 798 / 871 551 900

email: florsicosetes@gmail.com

https://www.facebook.com/FlorsiCosetes/photos

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button