AllotjamentGuia ComerçServeis

Mallorca North Villas reinventa i mima el lloguer vacacional

Mallorca North Villas és un nou concepte dins del lloguer vacacional.

Aina Alcina duu tota la vida dedicant-se al sector turístic. La seva llarga experiència i capacitat per a detectar les necessitats del mercat, l’han motivada a fundar Mallorca North Villas, una agència de lloguer vacacional.

Mallorca North Villas és un nou concepte dins del lloguer vacacional, ja que se centra en la realització d’un contracte de gestió amb el propietari. Això significa que l’agència es converteix en un intermediari entre el client i el propietari, facilitant enormement les gestions entre ells i garantint un tracte personalitzat i excel·lent a totes dues parts.

A causa del sobtat increment en la demanda del turisme residencial l’agència cerca cases per a aquest estiu, si ets propietari contactan’s al 646547061

Les viles que formen part del catàleg de l’agència s’anuncien a través de portals especialitzats. El que ofereix un servei més àgil i senzill adaptat a les noves tendències de reserva i funcionament del sector turístic.

És molt important destacar que, en tot moment, l’agència Mallorca North Villas adaptarà les condicions del lloguer a les necessitats i peticions específiques del client, fent que aquests se sentin com a casa seva. El tracte amb els propietaris serà proper i transparent, a més de ser ells qui decidiran des del que volen cobrar fins a la política de cancel·lació.

Aina Alcina i la seva agència es converteixen, així, en una opció molt còmoda i senzilla amb la qual treballar. No es dediquen simplement a anunciar les viles, sinó que també a oferir i aconseguir, tant a clients com a propietaris, tot el que puguin necessitar per a una estada perfecta: cuiner, jardiner, accessoris de bebè, cotxes de lloguer, servei de compra al supermercat i un llarg etcètera.

Oblida’t dels maldecaps provocats per l’estrès que suposa posar en lloguer el teu habitatge de manera personal i deixa que els professionals com Aina s’encarreguin de tot.

MALLORCA NORTH VILLAS

Tel. 646547061

Email. reservas@mallorcanorthvillas.com

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back to top button
X