Guia ComerçMunicipiServeis

La més àmplia oferta de serveis a Ford Pollença Motor

Disposen de les eines més avançades per a treballar amb vehicles de qualsevol marca

A més de ser el servei oficial de l’empresa Ford al municipi de Pollença, Ford Pollença Motor ofereix un ampli ventall de serveis als seus clients.

El seu gerent, Guillem Amer, explica que actualment estan treballant amb totes les companyies d’assegurances per a poder adaptar-se a les preferències dels usuaris.

A més, compten amb serveis de xapa i pintura, realitzen mecànica ràpida, recollida de cotxes a domicili, atenció en carretera, alineador digital de direccions, tota mena de serveis de mecànica i servei de neteja d’automòbils.

D’altra banda, compten amb un servei multimarca Bosch i MIACO, que els permet treballar vehicles de qualsevol marca.

Ford Pollença Motor ofereix, a més, la possibilitat que el client pugui disposar d’un cotxe de substitució durant el període de reparació.

Guillem Amer assegura que s’estan prenent totes les mesures de protecció i desinfecció de la maquinària i dels cotxes, i que aquestes mesures s’estan duent a terme sota les pautes i amb el material enviat per la central de Ford Espanya.

La família de Ford Pollença Motor està formada per un equip humà preparat, minuciós i professional, compost per 3 mecànics especialitzats, 1 xapista, 1 pintor, i el personal d’oficina i recepció.

POLLENÇA MOTOR

Via Pollentia, 45. Pollença
Tel. 971531961

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button