Guia ComerçServeis

Neteges Tramuntana suma l’ús de l’Ozó als seus serveis

Ja fa dos anys que Neteges Tramuntana  presta els seus serveis de neteges de manteniments, neteges a fons i neteges especials, amb una professionalitat excepcional.

Patricia Luque, la seva propietària, compte que actualment estan en procés d’adquisició d’una màquina d’Ozó, que si bé no és obligatori disposar d’ella, fa més competent la neteja.

Durant la seva marxa han fet treballs de tota mena: neteja de xalets vacacionals, finals d’obra, manteniment d’habitatges particulars, mudances, restaurants…

Encara que l’actual situació hagi suposat un canvi total als hàbits de neteja pels ciutadans (dedicant-li molt més temps al manteniment d’unes condicions òptimes d’higiene en les llars i en les empreses) els serveis de neteja professionals com a Neteges Tramuntana, s’han ressentit.

“Com que no hi ha demanda de cases vacacionals, hi ha menys treball. Nosaltres som professionals i podem oferir un servei més exhaustiu, però la gent encara té por de ficar a algú a les seves cases” explica Patricia.

Nosaltres som professionals i podem oferir un servei més exhaustiu, però la gent encara té por de ficar a algú a les seves cases”

No obstant això veuen amb optimisme i esperança una reactivació durant els pròxims mesos. “Crec que els hotels li ho pensaran a l’hora d’obrir, pel tema de la restricció en les zones comunes, per la qual cosa els usuaris es decantaran per xalets vacacionals on poden tenir més intimitat”.

“Crec que els hotels li ho pensaran a l’hora d’obrir, pel tema de la restricció en les zones comunes, per la qual cosa els usuaris es decantaran per xalets vacacionals on poden tenir més intimitat”.

Després d’un període en el qual, igual que en tots els sectors, reina la paciència i la cerca d’alternatives, com la ja nomenada adquisició d’una màquina d’ozó, el fonamental és mantenir els ànims alts i l’esperit optimista: “tenim moltes ganes de treballar”, conclou Luque.

NETEGES TRAMUNTANA
Pots contactar amb l’empresa a través de:

Tel. 637382497 / 607532582 · Web. http://netegestramuntana.net/

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button