Guia ComerçServeis

Mariangels Centre d’Estètica obre les portes

Sentir-nos a gust. Sentir-nos bé. Cuidar de la nostra pell i del nostre cos. Mariangels Centre d’Estètica va obrir les seves portes dilluns passat al Port de Pollença amb l’objectiu principal de donar-li resposta a les teves necessitats estètiques.

Després de 9 anys de professió, Maria Àngels, la seva propietària, compta amb una cartera de clientes fidels i satisfetes, guanyades a base d’experiència i un tracte cuidat i personalitzat. I per això, la gent repeteix.

Entrar a Mariangels Centre d’Estètica és deixar-se envoltat per un ambient relaxat i tranquil, on regnen els colors càlids i on l’estrès no té més remei que quedar-se a la porta. És el teu moment.

La seva àmplia gamma de serveis: manicura, pedicura, depilacions, tractaments corporals i facials… estan totalment adaptats a les necessitats i preferències de les seves clientes.

Cal destacar que, entre les seves línies de tractament, compta amb una completament natural, basada en els productes Secrets d’aigua, un equilibri entre la bellesa i la sostenibilitat.

La professionalitat d’aquest centre t’ajudarà, mitjançant un servei d’assessoria, a trobar els productes i els tractaments més adequats per a la teva pell i el teu cos. “No m’importa dedicar el temps que faci falta a fer un diagnòstic de cada pell. L’important no és vendre el producte més car, sinó que el client quedi satisfet” explica Maria Àngels. És una qüestió de confiança.

“No m’importa dedicar el temps que faci falta a fer un diagnòstic de cada pell. L’important no és vendre el producte més car, sinó que el client quedi satisfet”

La nova situació global provocada pel COVID19 exigeix la incorporació d’unes noves mesures sanitàries, per això, de moment, només s’atendrà amb cita prèvia a través del 971160809.

No deixeu de visitar el seu Facebook i el seu instagram, on podreu estar al dia de totes les novetats i d’alguna sorpresa en forma de sorteig.

Ja ha arribat el bon temps i Maria Àngels t’ajuda a que et vegis i et sentis estupenda.

Cita prèvia 971160809

Carrer de Vicenç Buades, 47 · 07470 Port de Pollença

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button