Guia ComerçServeis

La floristeria Girasol treballa per donar color a la vida

Fan servei a domicili i als cementiris

“Dóna vida veure una flor dins casa teva”, assegura Antònia Bizañes, propietària de Girasol. Treballa amb alegria per repartir color entre els habitatges del municipi i sempre està disposta a escoltar noves idees. A la floristeria es caracteritzen per un disseny propi i un tracte personal immillorable. Amb la creativitat per bandera, també decoren tota classe d’esdeveniments: des d’una petita reunió d’amics a una impressionant boda.

Tot i que les innovacions sempre són ben rebudes, els clàssics mai fallen. N’Antònia explica que els buquets de flors variades (20 – 25 €), els buquets de decoració (15 – 20 €) i les imprescindibles orquídies (22 €) sempre són el més demandat. Però l’oferta no acaba aquí. Hi ha multitud de plantes i flors a qualsevol preu. Des d’un detall que et pot costar 3 € a la decoració d’un gran esdeveniment per 10.000 €, sempre passant per un conjunt de cossiols de 60 €.

La propietària de la floristeria Girasol ens assegura que, sempre que sigui possible, compren els productes a Mallorca. La flor tallada sol ser d’aquí, amb comptades excepcions. Ara bé, pel que fa als cossiols, són importats perquè a l’illa no hi ha cultivadors.

HORARI HABITUAL DE 9 A 13 I DE 17 A 20 HORES

FLORISTERIA GIRASOL, c/ Vicenç Buades 36 · Port de Pollença

Comandes i servei a domicili i al cementiri 636 604 410 · 971 534 829.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button