Tauler D'anuncis

Nova convocatòria d’ajudes per impulsar la producció agrària a la Serra de Tramuntana

El Consorci Serra de Tramuntana destina 600.000 euros a subvencions per preservar el patrimoni i impulsar l'activitat de cooperatives i productors ecològics locals

El Consorci Serra de Tramuntana ha llançat una nova convocatòria d’ajudes econòmiques dirigides a cooperatives, confraries, denominacions d’origen i associacions de productors ecològics.

Aquestes subvencions, dotades amb 600.000 euros tenen com a objectiu fomentar l’activitat agrària i marítima a la Serra de Tramuntana, contribuint així a la conservació del seu patrimoni. Les ajudes es destinen exclusivament a entitats ubicades dins la Serra de Tramuntana.

Les subvencions, que oscil·len entre els 30.000 i els 200.000 euros, es poden utilitzar per finançar activitats agrícoles, ramaderes, marítimes o forestals, així com despeses estructurals, temporals i inversions permanents. Enguany s’han ampliat les àrees subvencionables per incloure iniciatives com la promoció de productes locals, la recerca i la restauració d’elements etnològics.


Les sol·licituds es poden presentar fins al 16 de setembre a través del registre de la Seu del Consorci, amb les ajudes concedides fins a esgotar el pressupost disponible. Per a més informació podeu accedir al següent enllaç: https://cst.sedipualba.es/.

Mostra més
Back to top button