Tauler D'anuncis

S’intensifica la campanya ‘No i punt!’

Mallorca amplia l'acció contra la violència sexual

El Consell de Mallorca ha aconseguit augmentar de 20 a 49 els municipis implicats en la seva campanya “No i punt!” per prevenir les agressions sexuals durant les festes locals. La campanya, sota el lema «Aquest estiu, serem pertot», cerca sensibilitzar sobre la violència sexual, oferint punts d’informació i llocs segurs per a les víctimes. 

El conseller de Presidència, Antoni Fuster, destaca el deure de les institucions de prevenir aquestes actituds inadmissibles i subratlla la importància de proporcionar formació per empoderar la ciutadania. A més, la directora insular de Famílies, Ana Ferriol, anuncia que la carpa de la campanya estarà present en 34 municipis aquest estiu, reforçant així la presència i l’accessibilitat dels recursos de suport en aquesta iniciativa crucial. 

Amb aquest increment de municipis implicats es reafirma el compromís en la lluita contra les agressions sexuals i les actituds masclistes, donant suport ferm a les dones perquè se sentin lliures i segures a les festes locals.

Mostra més
Back to top button